campanie mergi la mare cu il locale338

NU giveaway!

• Alături de dumneavoastră am pus bazele primului local italian din cea mai nouă și mișto comunitate și anume📍 Giroc.
• Împreună am intrat în cea mai mare criză sanitară din lume si am stat in carantină unii alături de ceilalați mai mult de șase luni. 
• Au trecut mai bine de doi ani de când gătim pentru dumneavoastră ceea ce înseamnă că faceți parte din familia IL Locale338. 

Acum că ne leagă atâtea și am rămas tot împreună, am decis să pornim alături de dumneavoastra cea mai tare serie de
NU GIVEAWAY-uri.

De ce NU GIVEAWAY? Pentru ca acesta nu este un concurs, ci o modalitate unică de a răsplăti fidelitatea și încrederea dumneavoastră.
Preferam interacțiunea umană și nu așteptăm nimic la schimb, așadar like-ul, share-ul și comment-ul nu fac parte din regulile tombolei. Ne ajută enorm, dar sunt opționale.

În luna august 2021 am decis că aveți nevoie de o vacanță, așadar am pus la bătaie o super vilă la mare + bani de drum, pe care Irina si Andrei au câștigat-o.

În luna Ianuarie 2022 doamna Carmina Popescu  avut comanda norocoasa care a trimis-o la munte impreuna cu familia.

Tot ce trebuie să faceți este să continuați să comandați: online pe site, prin telefon sau în locație.


Mai multe comenzi, mai multe șanse de câștig!

Ce puteți câștiga?

IL LOCALE338 a rezervat o cazare pentru 4 persoane in Tenerife (Spania) pentru o perioadă de 6 nopți. Voi mai aveți nevoie doar de haine de plajă și chef de distracție! Cum sună? 

Cum vom proceda?

Fiecare comandă pe care voi o plasați în restaurantul nostru primește automat un cod unic în baza noastră de date (dacă plasezi mai multe comenzi beneficiezi de câte un cod unic pentru fiecare comandă, adică mai multe șanse de câștig).
În data de 01 Septembrie vom extrage codul unic câștigător din totalul de comenzi adunate în intervalul perioadei în care se desfășoară concursul și vom face public câștigătorul. Totul se va desfășura 100% transparent, iar codul se va extrage aleatoriu.

Perioada campaniei:
01 Mai 2022 – 01 Septembrie 2022

Cu drag,
Echipa IL Locale338🏴🍕